Υπηρεσίες

Εστιατόρια:

Υπάρχουν πολλά εστατόρια κοντά στα δωμάτια που είναι ανοιχτά για πρωινό,μεσιμεριανό και βραδινό φαγητό από την ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα. Η Σκάλα Ερεσού έχει πολλές καφετέριες και εστιατόρια κατά μήκος της παραλίας , ταβέρνες που εκτός των άλλων σερβίρουν φρέσκο ψάρι αλλά και εναλλακτικές κουζίνες που σερβ΄θρουν εξωτικές σαλάτες, μακαρονάδες και επιλογές για χορτοφάγους.

 

 

24/7 Τηλεφωνική υποστήριξη:


Πάντοτε υπάρχει κάποιος από τους ιδιοκτήτες στο ξενοδοχείο για την επίλυση έκτακτων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν ή για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Μπορείτε είτε να χτυπήσετε το κουδούνι που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο είτε να τηλεφωνήσετε στο (0030) 2253053792.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου μας θς βρείτε πολλά διαφημιστικά φυλλάδια για θεραπείες γιόγκα, σιάτσου, φυσιοθεραπείες, μασάζ τις οποίες μπορείτε να κανονίσετε να έχετε στο δωμάτιό σας. Θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με τον ίδιο τον θεραπευτή και να τον πληρώσετε απευθείας και όχι μέσω του ξενοδοχείου μας.

 

 

Εξυπηρέτηση δωματίων:

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και τα δωμάτια μας είναι πολύ προσεγμένα και καθαρά. Ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής σας, τα δωμάτια καθαρίζονται τρεις φορές την εβδομάδα με αλλαγή πετσετών και δύο φορές την εβδομάδα αλλαγή σεντονιών. Εάν χρειάζεστε κάτι περαιτέρω μη διστάσετε να μας το πείτε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη.

 

50 μέτρα από την παραλία:

Σε λίγα λεπτά μπορείτε να φτάσετε στην μαγευτική παραλία περπατώντας..

 

 

 

Ιατρική περίθαλψη:

Το κοντινότερο ιατρικό κέντρο βρίσκεται στην Άντισσα περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Στη Σκάλα Ερεσού υπαρχει αγροτκικός ιατρός και φαρμακείο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και οδοντίατρος στην Ερεσό που είναι περίπου 5 λεπτά οδήγηση από τη Σκάλα. Το κοντινότερο νοσοκομείο βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού, στη Μυτιλήνη, που είναι περίπου 90 λεπτά οδήγηση. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική βοήθεια θα χαρούμε να βοηθήσουμε δίνοντας σας οδηγίες και χρήσιμα τηλέφωνα.