Δίκλινα δωμάτια

– Διαμονή

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, ενώ κάποια προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Είναι εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα, ψυγείο, μαχαιροπίρουνα και σκεύη, βραστήρα, τοστιέρα και πιστολάκι για τα μαλλιά. Κάθε δωμάτιο έχει αυτόνομο κλιματισμό για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Το παραθεριστικό συγκρότημα διαθέτει μια ποικιλία από δωμάτια για να διαλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Εάν έχετε άλλες απαιτήσεις από αυτές που καθορίζονται, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο και θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις εφόσον αυτό είναι δυνατόν σε όλες τις περιπτώσεις. Τα δίκλινα δωμάτια καθώς και τα τρίκλινα είναι στούντιο οπότε η κουζίνα είναι στον ίδιο χώρο με το υπνοδωμάτιο. Υπάρχουν επίσης πέντε διαμερίσματα που διαθέτουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και καθιστικό που μπορούν να φιλοξενήσουν ως 4 άτομα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα. Η υπηρεσία καθαριότητας είναι διαθέσιμη κάθε μέρα για να σας εξυπηρετήσει, δίνοντας στον πελάτη μια καθαρή και άνετη διαμονή!
 

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Άφιξη (ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ):

Αναχώρηση (ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ):

Ενήλικες

Παιδιά

Θέμα

Το μήνυμά σας